19
Mayıs
2024
Pazar
ETİMESGUT - ANKARA

Etimesgut'ta kaldırımlar temizlendi

Etimesgut Belediyesi, kar yağışıyla birlikte hummalı bir çalışma yürüterek vatandaşların mağdur olmamaları için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

Kar yağışının ardından cadde ve ara sokaklarda donmaya karşı tuzlama çalışması yürüten Etimesgut Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli kaldırımdaki karları temizleyerek vatandaşların daha rahat yürümelerini sağlıyor. Kar yağışının başlamasıyla erken mesai yapan Etimesgut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli vatandaşların mağdur olmaması için tuzlama, karların kürünmesi ve kaldırımların temizlenmesi çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri 3 kepçe, 2 greyder, 2 kamyon ve yoğun bakım aracı ve çok sayıda personel ile sabahın erken saatlerinde çalışmaya başladı.

Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, kışın meydana gelebilecek yağmur ve kar yağışlarının oluşturacağı zorluklara karşı önlemleri daha önceden aldıklarını söyledi. Bu çerçevede geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Etimesgutlu vatandaşların mağdur edilmediğini ifade eden Yılmaz, kar temizleme çalışmalarının 24 saat devam edeceğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2008 Salı 17:44:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?