18
Mayıs
2024
Cumartesi
ETİMESGUT - ANKARA

Etimesgut'ta sünnet alarmı

Etimesgut Belediyesi sünnet işlemlerine başladı. 500 çocuk randevu usülüne göre hijyenik bir ortamda sünnet olacak. Etimesgut Belediyesi, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 500 çocuğu ücretsiz olarak hijyenik ortamda sünnet ettiriyor.

Sünnet olan çocukların geçen yıl bütün eksiklerini karşılayarak erkekliğe ilk adımlarını attıran Etimesgut Belediyesi, bu yıl da çocukların sünnet elbiselerini karşıladı. Etimesgut Belediyesi, papyonundan, maşallahına, ayakkabısından şapkasına, gömleğinden asasına kadar A'dan Z'ye, çocukları ücretsiz olarak giydirerek sünnet ettiriyor. Sünnet olan çocuklarla yakından ilgilenen Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, aileleri de tebrik ediyor. Zaman zaman ağlayan çocukların yanlarına giderek teselli eden Yılmaz, onlara çeşitli hediyeler de verdi.

Sünnetlerin tamamlanmasının ardından ünlü Rock sanatçısı Haluk Levent, 14 Ağustos Pazar günü Etimesgutlularla buluşacak. Birbirinden güzel parçalarını seslendirecek olan Haluk Levent'in yanı sıra şölende, genç yetenek Bayhan ve Meral Konrat da sahne alacak. Etimesgut Belediye Sanatçısı Tufan'ın da konser vereceği şölen, sürpriz sanatçılarla renklenecek. Şölene renk katacak başka bir program ise mehteran grubunun gösterileri olacak.
Şölende Belediye Başkanı Yılmaz, çocuklara sürpriz hediyeler vererek bir kez daha onların gönüllerin fethedecek. Balon, top ve diğer sürpriz hediyelerle tam anlamıyla bayram yapacak olan çocuklar, şarkılarla da doyasıya bir gece yaşayacak.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2005 Salı 08:09:29
Güncelleme :16 Haziran 2006 Cuma 14:56:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?