29
Mayıs
2024
Çarşamba
ETİMESGUT - ANKARA

Ev hanımları yüzme öğreniyor

Etimesgut Belediyesi, ev hanımlarına yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda yüzme kursu veriyor.

Etimesgut Belediyesi, ilçedeki ev hanımlarının kendilerini geliştirmesi ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla okuma-yazma, bilgisayar, İngilizce kurslarına ek olarak yüzme kursu düzenliyor.

Etimesgut Belediyesi Hanım Faaliyetleri Binası'na üye olan bayanlar, yeni açılan yüzme havuzundan indirimli olarak da faydalanıyorlar. Üyeler, perşembe günleri ücretsiz servislerle spor hocaları eşliğinde yüzme havuzuna giderek hem spor yapma hem de yazın bunaltıcı sıcaklarında serinleme imkanı buluyorlar.

Hanım Faaliyetleri Binası'na üye olan bayanlar, yarı olimpik kapalı yüzme havuzunun yanı sıra kompleks içerisindeki spor salonu ve masaj salonundan da yararlanıp, yüzme sonrası kafeteryada dinlenme imkanı bulabiliyorlar.

Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, ilçedeki hanımlara kendilerini geliştirebilecekleri imkanlar sunduklarını belirterek, "Sunduğumuz imkanlardan daha çok hanımın yararlanmasını sağlamak amacıyla ilgi alanlarına göre aktiviteler düzenliyoruz. Hizmete açtığımız yarı olimpik kapalı yüzme havuzunda yüzme kursu açtık. Amacımız bütün ev hanımlarının bu imkanlardan yararlanması" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ağustos 2008 Perşembe 18:37:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?