31
Mayıs
2024
Cuma
ETİMESGUT - ANKARA

Olimpik yüzme havuzuna ilgi büyük

Etimesgut Belediyesi tarafından hizmete açılan yarı olimpik kapalı yüzme havuzu büyük ilgi görüyor.


Uzman eğitmenler tarafından verilen yüzme kursuna kayıtlar sürerken, dersler de devam ediyor. Gruplar halinde kurslara alınan çocuklara yüzme eğitimi veriliyor. 25x14 ebatlarında 1,4-1,8 derinliğindeki yüzme havuzunda çocuklar için 40 santimetre derinliğinde özel bölüm, modern soyunma odaları, hijyenik duşa kabinler yer alıyor. Merkezde yüzme havuzu ve spor alanlarının yanı sıra oyun salonu da yer alıyor. Oyun salonunda airhockey, langırt, masa tenisi, bilardo dart ve satranç gibi pek çok alternatif bulunuyor.

Yüzme sporundan sonra masaj yaptırmak isteyenler için merkez bünyesinde modern bir masaj salonu ve vitamin bar hizmeti veriyor. Ayrıca Fin ve Hint hamamı bulunan havuza giren vatandaşlar, hamamlardan ücretsiz faydalanabiliyor.

Havuzdan herkesin düzenli bir şekilde yararlanması için abonelik sistemi uygulanıyor. Vatandaşlar havuza aylık, 3 aylık, 6 aylık ve yıllık olarak abone olabiliyor. Öğrenciler aylık 30 YTL, erkekler 50 YTL bayanlar da 40 YTL ücret ödeyerek abone alabiliyor.


Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, vatandaşların kötü alışkanlıklardan uzak durarak spor yapmalarını sağlamayı hedeflediklerini belirterek, "Bu anlayışla hizmete açtığımız havuzumuz hayırlı olsun. Bu havuzumuzdan yetişen şampiyonlar göreceğimize inanıyorum" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 14:42:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?