19
Mayıs
2024
Pazar
ETİMESGUT - ANKARA

Yılmaz, yılın Belediye Başkanı

Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz, başkanlığını TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın eşi Saime Toptan'ın yaptığı Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı (ÖZEV) tarafından hizmetlerinden dolayı yılın belediye başkanı seçildi.

ÖZEV tarafından yapılan açıklamada, "Vakfımız hayatın her alanında insanlarımıza en iyi ve en güzel hizmeti veren kişileri ödüllendirmenin, hizmetin kalitesini artırması ve devamı açısından çok önemli olduğu kanısındadır. ÖZEV, bu düşünce ile her yıl geleneksel olarak yılın "en iyilerini" seçmektedir" denilerek vakfın yılın belediye başkanı olarak Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz'ı seçtiği ifade edildi.

Etimesgut Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz da, kendisini bu ödüle layık gören ÖZEV yetkililerine teşekkür ederek, "Halkımıza en iyi hizmeti en hızlı şekilde veriyoruz. Yaptığımız yeşil alanlarla, spor ve sosyal tesislerle, alt-üst yapı çalışmalarımızla ilçemizi daha modern hale getirdik. Bu hizmetlerimizi yaparken engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurduk. Onlara Yunus Emre Sevgi Parkımızı tahsis ettik. Bu parkımızda engellilerimiz için özel olarak dizayn edilen oyun ve oturma grupları, ışıklı su oyunları, internet bağlantılı bilgisayarlar, yabancı dil, maket uçak yapımı, folklor, tiyatro kursları bulunuyor. Ayrıca ihtiyaç sahibi engellilerimize her türlü desteği sağlıyoruz" dedi.

 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 12:19:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?