14
Haziran
2024
Cuma
EVREN - EVREN - ANKARA

Nedim Keskin

Nedim KESKİN Ankara’nın Çıkınağıl Kasabası(Evren ilçesi) 01.01.1958 doğumludur. İlkokul ve ortaokulu Çıkınağıl’da tamamladı, ardından Şerefli Koçhisar’da 2 yıllık Pratik sanatlar okulundan mezun oldu, daha sonra Ankara Keçiören İncirli Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünü bitirdi. A.Ü. Büro Yönetimi bölümünü kazandı ancak çeşitli sebeplerle öğrenimini yarıda bıraktı.

Askerliğini müteakiben 1985 yılında Evren Belediyesinde Devlet Memuru olarak göreve başladı. Ardından Evren Milli Eğitim Müdürlüğüne Memur olarak geçiş yaptı, devamında Evren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şefliğe terfi etti. Görevi sırasında Kamu-Sene bağlı Türk Eğitim-Sen 3 No’lu Ankara Şubesi Evren temsilcisi oldu. Kaymakamlık tarafından Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürlüğü görevine getirildi; bu dönemde ilçemize bağlı köylerin sorunlarıyla daha içli dışlı olarak birçok hizmetin ulaşmasına vesile oldu. Aynı zamanda İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü görevini 5 yıl süreyle vekaleten sürdürdü. Ekim 2008 tarihi itibariyle 25 yıllık Devlet Memurluğu hizmetini başarıyla tamamlayarak emekli oldu.

Mahalli İdareler Seçimlerinde İlçemize daha iyi hizmet etmek amacıyla Milliyetçi Hareket Partisinden (MHP) Evren İlçesi Belediye Başkan Adayı oldu.
29 Mart 2009 Mahalli İdareler Seçimlerinde %53 gibi yüksek bir oy oranıyla ve Evren halkının desteğiyle Evren Belediye Başkanlığı görevini devraldı.

Yola çıktığı ilk günden bu yana kimsesizlerin kimsesi olmayı kendine görev edinen Nedim KESKİN halka hizmet etmeyi Hak'ka hizmet kabul ederek çalışmalarına devam etmektedir.
 

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • ugur yücel | ... | 88.252.135.xxx | 14.07.2009 21:51:43

    yol kenarındakı otları temızletıp otların yerıne cım elıkse ne kadar guzel olurdu yaparsanız benım ılceme ne kadar sevınırım bır bılsenız..sizi ilcemde gormek ne kadar guzel sımdıden tesekur ederim. yaptıklarınız cok guzel park bahce yollar parkın ıcındekı ortadakı havuz cok guzel olmus tesekur ederım