17
Haziran
2024
Pazertesi
KAZAN - ANKARA
Belediye Sayfaları

Belediye,öğrencilere kitap dağıttı

Kazan Belediyesi, Halk Eğitim Merkezi tarafından Kazan'da bu yıl 2.'si açılan OKS ve ÖSS kurslarına devam eden öğrencilere yardımcı test kitapları dağıttı.

Belediye Başkanı Lokman Ertürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Göktaş'la birlikte sınıfları dolaşarak kitapları bizzat kendisi verdi.
Öğrencilerle de sohbet eden Başkan Ertürk, "Sizlere sunulan imkanların kıymetini bilin ve çok çalışın. Ülkenize faydalı insanlar olun. Sizden yalnızca başarı bekliyoruz" diyerek, "Bizim zamanımızda böyle imkanlar yoktu. Bu bakımdan siz çok şanslısınız" şeklinde konuştu.
 
Eğitimde harcanan emeğin karşılığının elde edilen başarıyla ölçüldüğünü belirten Başkan Ertürk, "Sizlerin iyi yetişmeniz için belediye olarak bütün imkanlarımızla yanınızdayız. Sadece bu eğitim öğretim döneminde 342 üniversite öğrencisine nakdi eğitim yardımı yapıyoruz. Sizleri de eğitim yardım yaptığımız öğrenciler arasında görmek istiyorum" diye konuştu.
 
Kazan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Göktaş da Kazan Belediyesi'nin eğitimin yanında olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, belediyenin üniversite öğrencilerine yapılan eğitim yardımları başta olmak üzere okulların personel ihtiyacının karşılanması, temizlik, çevre düzenlemeleri, kırtasiye yardımları ve sosyal kültürel etkinliklerle ulaşım gibi birçok konuda kendilerine yardımcı olduğunu söyledi.
Öğrencilere dağıtılan açıklamalı ve test çözümlü yardımcı test kitaplar içerisinde matematik, edebiyat, Türkçe, geometri, fen ve sosyal bilgiler kitapları yer alıyor.
İHA
Yayın Tarihi : 9 Kasım 2006 Perşembe 14:59:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hatice Altundağ IP: 212.174.189.xxx Tarih : 2.07.2008 10:46:51

Sayın Başkanım Kazan sana minnettar. İşallah Kazanda başarıların daim olur. yüregine sağlık.