20
Mayıs
2024
Pazertesi
KAZAN - ANKARA
Belediye Sayfaları

Dart Şampiyonası'nda şampiyon olduk

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kulüpler Dart Şampiyonası'nda, Kazan Belediyesi mutlu sona ulaştı.

Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Golden Pub'da düzenlenen şampiyonaya 23 kulüpten 61'i erkek ve 17'si bayan olmak üzere 78 sporcu katıldı. Erkeklerde Bora Temizsoy ilk sırayı elde ederken, Bahadır Alev 2., Gürhan Aktürk 3. ve Arman Uğur da 4. oldu. Bayanlarda ise Asıl Uğur 1. olurken, Necla Demir 2., Neslihan Algül 3. ve Şebnem Top 4. oldu. Takım sıralamasında ise 33 puan toplayan Kazan Belediyesi, açık farkla Türkiye Şampiyonu oldu. Takımlar sıralamasında Fomget 2., Sitol 3., Esjim 4. ve Badim 5. sırayı aldı. Turnuvada dereceye giren sporculara madalyalarını Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Ahmet Recep Tekcan verdi.

Ahmet Recep Tekcan, dart sporunun gelişen bir trende sahip olduğunun altını çizerek, "Türkiye'de dart sporu hızlı bir şekilde yayılıyor. Federasyonumuzun da burada bulunması nedeniyle Ankara, şu anda bu sporun lokomotifi durumunda. Bursa, Eskişehir, İzmir, İstanbul gibi büyük illerimizde de deplasmanlı dart liglerimiz devam ediyor. Bu turnuvalarda milli takım oyuncularımızı da seçiyoruz. Çok çekişmeli bir turnuva izledik. Sporcularımız kendilerine şans verildiğinde neler yapabileceklerini gösteriyorlar. Başarılı sonuçlar gelmeye başladı. Yakın gelecekte uluslararası arenada da ses getirmeye başlayacağız. Federasyon olarak 2007 yılını çok iyi geçirdik. 2008 yılında daha iyi çalışarak başarılarımızı artırmak istiyoruz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2008 Salı 12:35:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?