17
Haziran
2024
Pazertesi
KAZAN - ANKARA
Belediye Sayfaları

Mehmet Atalay Kazan'da

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ve AKP Ankara Milletvekili Haluk İpek, Ankara'nın Kazan İlçesi'nde Belediye Spor Tesisleri ve Kazan Stadı'nda incelemelerde bulundu. İl Gençlik Spor Müdürü Ahmet Sağlam da ziyarette hazır bulundu. 

Tesisler ve burada yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Mehmet Atalay, tesislerde antrenman yapan güreşçilerle de yakından ilgilendi. Belediye Başkanı Lokman Ertürk de, Mehmet Atalay ve Haluk İpek'e belediyenin spor çalışmaları hakkında brifing verdi. Kazan'da son yıllardaki gelişmeye paralel olarak ciddi bir nüfus artışı yaşandığını vurgulayan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "İlçemizde büyük bir gençlik potansiyeli var, ancak spor yapmak için yeterli altyapımız yok. Biz kendi imkanlarımızla sorunu çözmeye çalışıyoruz ancak yeterli olmuyor. Gençlerimize gerekli imkan sağlandığı takdirde çok daha başarılı olacaklarına inanıyorum" dedi. İlçenin en acil ihtiyaçlarının başında kapalı spor salonu geldiğine işaret eden Ertürk, Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'dan Kazan'a bir spor kompleksi yapılmasını istedi. 

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay da, söz konusu talebi değerlendireceklerini ve ilçedeki bu ihtiyacın en kısa sürede giderilmesi için konuyla ilgileneceği sözünü verdi. Belediye Başkanı Ertürk'ün Kazan'da gençlik merkezi açılması talebine karşılık da Atalay, "Kazan nüfus potansiyeli bakımından oldukça zengin bir ilçe. Burada açılacak bir gençlik merkeziyle gençler boş vakitlerini değerlendirebilir, proje üretir hale gelebilir. Gençlerimiz hazırlayacakları projelerle AB fonlarından yardım alabilir" dedi. 

Ziyarette Ankara Milletvekili Haluk İpek de, hükümetin spora büyük önem verdiğini belirterek, Kazan'ı yakından tanıyan birisi olarak kendilerine iletilen taleplerle yakından ilgileneceğini söyledi. 

AKP Ankara Milletvekili Haluk İpek ve Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay, daha sonra Belediye Sosyal Tesisleri'ni gezdi.
.
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2006 Salı 11:56:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?