24
Mayıs
2024
Cuma
KEÇİÖREN - ANKARA

2010 şantiye yılı olacak

2010 KEÇİÖREN'DE ŞANTİYE YILI OLACAK

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, 2010 yılının Keçiören için şantiye yılı olacağını söyledi.

Şehit Kubilay Mahallesi'nde incelemelerde bulunarak problemleri yerinde tespit eden Başkan Mustafa Ak, Keçiören'de özellikle yapılaşmakta olan mahallelerde vatandaşlardan gelen istek ve şikayetlerin çoğunun altyapı hizmetleri olduğunu ifade ederek, "Çalışmalarla ilgili plan ve programlarımızı yapıyoruz. 2010 yılı Keçiören için Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle altyapı problemlerinin en aza indirileceği bir şantiye yılı olacak" dedi.

Şehit Kubilay Mahallesi Muhtarı Kemal Coşkun'dan mahallenin problemleri hakkında bilgiler aldıktan sonra Çağlar ve Sancaktepe İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Ak, okul müdürlerinden ihtiyaçlarını sordu. Bölgenin en önemli ihtiyaçlarından birinin lise eksikliği olduğunu öğrenen Başkan Mustafa Ak, konuyla ilgileneceklerini ve ilköğretim okulu yapımı için ayrılan alana lise yapılabilmesi için ilgili kurumlarla görüşeceklerini söyledi. Okullardaki öğrenci yoğunluğu konusunda da kendisine iletilen sıkıntıları

dinleyen Ak, "Keçiören gibi genç nüfusun olduğu bölgelerde bu yoğunluğun yaşanılması kaçınılmaz. Keçiören, Ankara'da en fazla okulun yapıldığı ilçe olmasına rağmen maalesef bu sıkıntılar yaşanıyor. Bunun çözümü de daha çok okul ve derslik yapmaktan geçiyor. Devlet imkanlarının yeterli olmadığı bu alanda hayırseverlerimize de büyük görevler düşüyor. Bu konuda önümüzdeki günlerde bir kampanya başlatarak, ilçemizde daha fazla okul ve dersliğin yapılmasını sağlamaya çalışacağız" diye konuştu.

2010 KEÇİÖREN'DE ŞANTİYE YILI OLACAK
2010 KEÇİÖREN'DE ŞANTİYE YILI OLACAK
2010 KEÇİÖREN'DE ŞANTİYE YILI OLACAK
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 16:06:02
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 21:11:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?