25
Mayıs
2024
Cumartesi
KEÇİÖREN - ANKARA

Ak mahalle mahalle geziyor

BAŞKAN AK'IN MAHALLE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Göreve geldiği günden bu yana halkın içinde olmaya özen gösteren Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, her hafta farklı mahalleleri ziyaret ederek, sorunları yerinde tespit ediyor.

Her hafta Keçiören'in farklı mahallelerini dolaşarak incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın bu haftaki durağı Ayvalı Mahallesi oldu. Ayvalı sakinleri ile sohbet eden Başkan Ak, daha sonra mahalle sokaklarında dolaşarak incelemelerde bulundu. Yol üzerindeki taksi durağına uğrayarak taksicilerin sorunlarını dinleyen Ak'a belediye meclis üyeleri ve Ayvalı Mahallesi Muhtarı Şevket Özdemir de eşlik etti. Başkan Ak, mahalle gezisinin sonunda Keçiören Belediyesi tarafından yaptırılan muhtar evi

inşaatında incelemelerde bulundu. Muhtar Özdemir, muhtarlar olarak daha rahat ortamda hizmet verebilecekleri mekanlar sunan Başkan Mustafa Ak'a müteşekkir olduklarını söyledi.

Keçiören Belediyesi olarak halkla iç içe bir belediyecilik anlayışıyla hizmet vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Ak ise, her fırsatta halkın içine girerek onların sıkıntılarıyla, dertleriyle hemdert olmaya çalıştıklarını söyledi. Ak, "Barındırdığı nüfus itibariyle Türkiye'nin en büyük ilçelerinden biri olan Keçiören'de mümkün olan her fırsatta halkımızla bir araya gelerek dertlerini, istek ve şikayetlerini dinlemeye ve çözüm bulmaya özen gösteriyoruz. Bu hafta da Ayvalı Mahallemizin sorunlarını hem

muhtarımızdan, hem vatandaşlarımızdan öğrenmek, hem de yerinde görmek üzere buradayız. Halkımızın meselesi bizim meselemiz, derdi bizim derdimizdir" dedi.

BAŞKAN AK'IN MAHALLE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
BAŞKAN AK'IN MAHALLE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
BAŞKAN AK'IN MAHALLE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
BAŞKAN AK'IN MAHALLE ZİYARETLERİ SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2010 Salı 13:28:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?