24
Mayıs
2024
Cuma
KEÇİÖREN - ANKARA

Ankaralılar iftarda buluştu

ANKARALILAR İFTARDA BULUŞTU

Keçiören Belediyesi'nin organize ettiği hemşehri buluşmalarına yoğun ilgi gösteren Ankaralılar, bu kez de Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın da katılımıyla düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Keçiören Belediyesi ve Ankara Dernekler Federasyonu'nun ortaklaşa düzenlediği iftar programına; Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara milletvekili Haluk İpek de katıldı. Halil İbrahim Sofrası'ndaki iftara katılan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, yaptığı konuşmada iftarı organize eden Keçiören Belediyesi ve Ankara Dernekler Federasyonu'na teşekkür etti.

Ekonomik ve siyasi konulara ilişkin açıklamalarda da bulunan Babacan, Türkiye'nin çok önemli bir dönüşüm süreci yaşadığını, demokrasinin daha ilerlemesi için temel hak ve hürriyetler noktasında önemli adımlar atıldığını ancak bunun yeterli olmadığını ve daha ileri adımlar atılması gerektiğini söyledi. Türkiye'de demokratik alanda eksikliklerin bulunduğuna işaret eden Babacan, 12 Eylül'de yapılacak referandumun bu açıdan önemli olduğunu belirterek, "Geleceğini göremeyen, ne olacağını kestiremeyen bir ülkede

ekonomik kalkınmayı beklemek boşunadır. İşte bu anayasa değişikliği Türkiye'yi çok daha öngörülebilir bir ülke haline getirecek ve hukuk çerçevemizi sağlamlaştıracak" şeklinde konuştu.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da yaptığı konuşmada, Ramazan'ın dolu dolu ve anlamına uygun bir şekilde yaşanması için belediye olarak bir dizi etkinlik gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Hemşehrileri bir araya getirmek maksadıyla gerçekleştirdiğimiz bu iftarların yanında ayrıca hemşehri geceleri de düzenliyoruz. 13 ayrı ilin sivil toplum kuruluşlarıyla ortaklaşa düzenlediğimiz bu etkinlikler yoğun ilgi görüyor. Bundan son derece mutluyuz" dedi.

Ankara Dernekler Federasyonu Başkanı Celalettin Uludağ da en temel amaçlarının Ankara'ya hizmet etmek ve hizmet edenlere destek olmak olduğunu vurgulayarak, Ankaralılardan çalışmalarına katılmalarını ve destek olmalarını istedi.

ANKARALILAR İFTARDA BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 17:21:12
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 17:22:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?