20
Mayıs
2024
Pazertesi
KEÇİÖREN - ANKARA

Aşırı hız 2 cana mal oldu

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, Keçiören'de akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Ferhat Kaygusuz'un kullandığı 06 UC 365 plakalı otomobil, Kazım Karabekir Caddesi'nde aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüjde bulunan aydınlatma direklerine çarptı. Kazada sürücü Ferhat Kaygusuz ve araç içerisinde bulunan Kemal Başlı ağır şekilde yaralandı.

Kemal Başlı olay yerine gelen ilk ambulansla Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, araç içerisinde sıkışan sürücü Kaygusuz ise Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkartıldı. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sırasında olay yerine gelen sürücü Kaygusuz'un yakınları sinir krizi geçirdi. Kaygusuz'un yakınları, olay yerinde bulunan vatandaşlar ve polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Ağır yaralı Kaygusuz, olay yerine gelen ikinci ambulansla Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan sürücü Kaygusuz ve arkadaşı Başlı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2008 Pazar 22:18:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?