26
Mayıs
2024
Pazar
KEÇİÖREN - ANKARA

Başkan Ak denetimde

KEÇİÖREN'DE PAZAR DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Keçiören Belediyesi, pazar yerlerindeki denetimlerini sürdürüyor.

Sık sık pazarları gezerek denetimlerde bulunan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Gazino'daki semt pazarında incelemelerde bulunarak vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Vatandaşlar, pazarlardaki huzur ortamı için Başkan Ak'a teşekkürlerini iletirken, Ak da vatandaşların huzuru için belediye

olarak her türlü tedbiri aldıklarını ve pazarlardaki huzur ortamının devam edeceğini belirtti. Keçiören'in 800 bini aşkın nüfusuyla Türkiye'de pek çok ilden büyük bir kent olduğunu vurgulayarak, bu kadar fazla nüfusu barındıran kentin birçok da sorunu olacağının altını çizen Başkan Ak, "Keçiören Belediyesi olarak ilçemizin daha yaşanılabilir, insanlarımızın huzur içerisinde yaşadığı bir kent olabilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Keçiörenlilerin bize yüklediği sorumluluğun farkındayız.

Bu sorumluluğun bilinci içerisinde halkımızla iç içe olmaya, onların dertlerine, sıkıntılarına çare bulmaya çalışıyoruz" dedi.

Denetimin ardından Hüseyin Güllüoğlu İlköğretim Okulu'nu da ziyarete ederek Okul Müdürü Hasan Ertuğrul'dan ihtiyaç ve sıkıntıları konusunda bilgiler alan Başkan Ak, Keçiören Belediyesi olarak eğitime her zaman destek olduklarını, bundan sonra da olmaya devam edeceklerini söyledi. Sınıflara girerek öğrencilerle de sohbet eden Başkan Ak, ülkenin geleceğinin gençler olduğunu vurgulayarak onlardan kendilerini buna göre yetiştirmelerini ve çok çalışmalarını istedi.

KEÇİÖREN'DE PAZAR DENETİMLERİ SÜRÜYOR
KEÇİÖREN'DE PAZAR DENETİMLERİ SÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2010 Çarşamba 12:42:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?