20
Mayıs
2024
Pazertesi
KEÇİÖREN - ANKARA

Bayan Gül'den Keçiören Güçsüzler Yurdu'na ziyaret

Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrunnisa Gül ve kızı Kübra Gül, Keçiören Belediyesi Güçsüzler Yurdu'na bayram ziyaretinde bulundu.
Bayan Gül ve kızı Kübra Gül'ü Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok ve eşi karşıladı. Güçsüzler yurduna gelen Gül, yurtta kalan yaşlıların elini tek tek öperek bayramlarını kutladı. Sıcak bir ilgiyle karşılanan Gül, kimsesiz yaşlılardan kendilerine dua etmelerini istedi. Uzun süre sohbet ederek, yaşlıların isteklerini dinleyen Gül, beraberinde getirilen hediyeleri dağıttı.
Öte yandan Gül'ün daha önce AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları'nın düzenlediği Atatürk Çocuk Yuvası'nı ziyaret etmesi nedeniyle, Keçiören Güçsüzler Yurdu'na yönelik 14.30'daki planlanan ziyareti sarktı. Gül, yaşlıların kaldığı odaları da kızı Kübra Gül ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un eşiyle birlikte gezdi. Ancak, Ziyaretin bir buçuk saat sarkması yaşlıların tepkisine yol açtı. Şükrü Şahin isimli bir yaşlının bu duruma tepkisi sert oldu. Şahin, "Bizler yaşlı ve sakat insanlarız ne bekletiyorlar?' diye tepki göstererek salonu terketti.
Hayrunnisa Gül, ziyaretten çok memnun kaldığını belirterek, herkesin bayramını sağlık ve huzur içinde geçirmesini temenni ettiğini, Keçiören Belediyesi'nin idaresindeki Güçsüzler Yurdunu da verilen hizmetlerden dolayı beğendiğini söyledi.
Bu arada, Hayrunnisa Gül'ün ince çizgili takım elbisesinin üzerindeki incilerden oluşan gerdanlığı ve ceketinin üzerindeki uğurböceği takısı da dikkat çekti.
UĞUR ALICI - ANKARA (İHA)
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2004 Salı 22:18:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?