22
Mayıs
2024
Çarşamba
KEÇİÖREN - ANKARA

Elektrik kesintisi uygulanacak

Dağıtım şebekelerinde daha önceden planlanan yıllık periyodik işletme ve trafolarda bakım, onarım çalışmaları nedeniyle Çankaya ve Keçiören ilçelerinin bazı yerlerine 16 Kasım Cuma günü elektrik verilemeyecek.

Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş.'den yapılan açıklamaya göre, Çankaya ilçesine bağlı Güriş, Data, Sütan, Sevenler Tavuk, Yusuf Kargın, Başkent su kuyuları, Asya Nakliyat, TOKİ şantiye trafoları'nda 10.00-13.00 saatleri arasında; TOKİ yanı, Opan, TOKİ Karayolları Muayene İstasyonu, Yusuf Altınsoy İnşaat'ta ise 09.00-13.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Keçiören ilçesine bağlı Keçiören Hasköy, Volkan, Aytepe, Eczacılar, 1. sokaklar ve civarları ise 10.00-15.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

AA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2007 Salı 17:32:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Mürsel KAYI IP: 85.99.172.xxx Tarih : 26.11.2007 20:42:04

ben pursaklar karaca cad. taşlı sokakta ikamet ediyorum 24,25,26 KASIM 2007 günlerinde elektirik verilmiyor 186 yı arıyorum çalışma var diyorlar Keçiören bölgeyi arayın verilen numaraya bakan yok bu soğukta üç gündür düzgün elektrik verilmiyor kombi çalışmıyor evde küçük çocuk var bu nasıl çalışma birde elektrikle ilgili yasa çıktı bilmem kaç saatten sonra elekrik vermek veya arızayı gidermek mecburmuş diyorlar bu nasıl yasa bu nasıl çalışma pursakların birçok bölümünde elektrik var bir alt sokak ve yan sokakta elekrik var benim sokakta elektrik yok Keçiören elektrik dağıtım bölge müdürünün evinde üç gün bu soğukta elektrik kesilmişmi merak ediyorum ondan sonra çıkıyorlar biz böyle çalışıyoruz falan falan hizmet veremiyorlar paraya geldimmi kuruşu kuruşuna alıyorlarlar parayı yatırmadığında anında elektiriği kesiyorlar şimdi ben üç gündür soğukta kombiyi çalıştıramadım evde herkes hasta oldu bunun cezasını kim verecek tabiki burası Türkiye diyeceksiniz vicdanlarını dinlesinler öyle uyusunlar tabiki vicdan varsa burası Türkiye değişen hiç bir şey yok yazıklar olsun