18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEÇİÖREN - ANKARA

Eşinin ve çocuğunun ölümüne neden oluyordu

Keçiören'de alkol alarak direksiyon başına geçen sürücü, yanında bulunan eşinin ve küçük yaştaki çocuğunun az daha ölümüne neden oluyordu. Aldığı alkolün etkisiyle kullandığı kamyonetin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, kaldırımda bulunan telefon direğine çarptı.

Keçiören Sanatoryum Caddesi üzerinde seyir halinde bulunan kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırımda bulunan telefon direğine çarptı. Eşinin ve küçük yaştaki çocuğunun bulunduğu kamyoneti alkollü olarak kullanan sürücünün, kazanın ardından olay yerinden kaçmaya çalıştığı ancak kamyonetin tekerleri patladığı için kaçamadığı öğrenildi.

Kaza sonrası, küçük yaştaki kızını kucağından indirmeyen sürücü ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Hasar gören kamyonetin içinde bekleyen sürücü, eşi ve çocuğu için olay yerine ambulans istendi.

İtfaiye ekiplerinin de yardımıyla kamyonetin kırılan camından çıkarılan sürücü, eşi ve küçük kızı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mayıs 2005 Salı 11:46:45
Güncelleme :3 Mayıs 2005 Salı 11:50:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?