25
Mayıs
2024
Cumartesi
KEÇİÖREN - ANKARA

Hayırsevenler Camii ibadete açıldı

HAYIRSEVENLER CAMİİ İBADETE AÇILDIAnkara'nın Keçiören ilçesi Çaldıran Mahallesi'nde yaptırılan Hayırsevenler Camii, düzenlenen törenle ibadete açıldı.

Açılışa Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Kaymakamı Mustafa Güler, Keçiören Müftüsü Ahmet Durmuş, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yol, asfalt ve kaldırım gibi camilerin de kentin bir ihtiyacı olduğunu dile getirerek Çaldıran Mahallesi'nde bu ihtiyacın yardımsever kişi ve kuruluşların iş birliğiyle giderildiğini kaydetti.

 

Toplumun ortak ihtiyaçlarının karşılanması konusunda birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan Başkan Ak, "Burada birlikteliğin, dayanışmanın, birlikte neler yapılabileceğinin güzel bir örneğini görüyoruz. Bu işe gönül veren, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde bu tür hizmetlere destek vermeye çalışıyoruz" dedi.

Keçiören Müftüsü Ahmet Durmuş ise ilçede ibadete açık 238 cami bulunduğunu, bunlardan 34'ünün bina altlarında faaliyet gösterdiğini, amaçlarının camileri apartman altlarından kurtararak daha görkemli hale getirmek olduğunu söyledi.

Yeni camilerine kavuşan Çaldıran Mahallesi sakinleri de kendilerini apartman altlarında ibadet yapmaktan kurtaran hayırseverlere ve Keçiören Belediyesi'ne teşekkür etti.
 

HAYIRSEVENLER CAMİİ İBADETE AÇILDI
HAYIRSEVENLER CAMİİ İBADETE AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 10:57:04
Güncelleme :4 Ekim 2009 Pazar 11:15:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?