18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEÇİÖREN - ANKARA

K.Bağlumspor'dan atak

KEÇİÖREN BAĞLUMSPOR'DAN ATLETİZM ATAĞI

Birçok spor branşında başarıyla faaliyet gösteren Keçiören Bağlumspor, sporun atası olarak adlandırılan atletizmde de atağa kalktı.

Atletizmde altyapı sporcuları ile önemli başarılar elde edilebileceğini dikkate alan Keçiören Bağlumspor, altyapıya verilen önem ve destek doğrultusunda 5 bin yıllık bir tarihi geçmişi olan atletizm dalında yeni sporcular yetiştirmek için ilçedeki okullarda seçmeler yapacak. İlk olarak 27 Aralık'ta yapılan Büyük Atatürk Koşusu'na Salih Öztürk'le katılan Keçiören Bağlumspor Kulübü, bu seçmelerden sonra oluşturulacak takımla atletizme yeni ve yetenekli gençleri kazandırmayı amaçlıyor.

Sağlıklı nesiller yetiştirmenin sporla sağlanabileceğini belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Spora ve sporcuya büyük önem veriyoruz. Keçiören Bağlumsporumuz mücadele verdiği tüm branşlarda gösterdiği başarılarla buna şahitlik ediyor. Kulübümüz altyapısında hemen her branşta verdiğimiz eğitimlerle başarılı sporcular yetiştiriyor ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulan bu gençlerimizle geleceğimizi güvence altına almayı hedefliyoruz" dedi.

KEÇİÖREN BAĞLUMSPOR'DAN ATLETİZM ATAĞI
İHA
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2010 Cuma 12:59:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?