24
Mayıs
2024
Cuma
KEÇİÖREN - ANKARA

K.Bağlumspor'dan büyük başarı

KEÇİÖREN BAĞLUMSPOR ANKARA'NIN YÜZ AKI

Keçiören Bağlumspor U19 futbol takımı Türkiye Şampiyonasında 4'lü finale kalmayı başarırken, Kick Boks takımı da Ankara seçmelerinde başarılı olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

U19 kategorisinde mücadele eden Keçiören Bağlumspor futbol takımı Türkiye şampiyonluğuna doğru emin adımlarla ilerliyor. Ligi ve Yükselme Grubu maçlarını birinci sırada bitirerek Türkiye Şampiyonası'nda Ankara'yı temsil etmeye hak kazanan Keçiören Bağlumspor, Kayseri'deki grup maçlarını da birinci sırada tamamlayarak 24 takım arasına girmeye hak kazanmıştı. Çorum'da yapılan 2.kademe grup maçlarında mücadele eden Keçiören Bağlumspor U-19 takımı final maçında Samsun İlkadım Belediyespor'u uzatmaya giden

maçta 2-1 yenerek 4'lü final grubuna kalarak çok önemli bir başarıya daha imza attı. Son 4 takım arasında oynanacak final müsabakaları önümüzdeki günlerde federasyonun belirleyeceği yer ve tarihte oynanacak.

Amatör spor branşlarına kucak açan Keçiören Bağlumspor Kulübü Kick Boks takımı sporcuları, Ankara seçmelerinde başarılı olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Büyükler Semi Contact'da 69 kiloda Ömer Tekçe, 79 kiloda İsa Koçak, ve E. Onur Alparslan, +91 kiloda Mehmet Altun, Büyük Bayanlar Semi Contact'da 50 kiloda Ebru Özmen, 65 kiloda Nazire Çobankaya, +70 kiloda Kamuran Savcı birinciliği, Genç Erkekler Semi Contact dalında 57 kiloda Fatih Bağıran, 89 kiloda Ali Sarıkamış, Büyük Erkekler

Full Contact'da 81 kiloda Oğuz Kartal, Büyük Bayanlar Full Contact'da ise Figen Dikbayır üçüncülüğü elde etti. Kick Bokscular Türkiye Şampiyonasında da başarı göstererek Avrupa şampiyonasına katılmayı hedefliyor.

Öte yandan Keçiören Bağlumspor taekwondo sporcuları da Ankara Gençler Kupası'nda 68 kiloda S. Ali Demirkayık ve 63 kiloda Medine Şenay ile ikincilik, 46 kiloda İlknur Karakaya ve 51 kiloda M. Emin Çelikten'le üçüncülük elde etti.

Keçiören Bağlumspor'un elde ettiği başarılardan gurur duyduklarını belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, belediye olarak amatör spor branşlarına her zaman destek olduklarını vurgulayarak, hedeflerinin hem gençleri spora yöneltmek hem de yeni ve yetenekli sporcuların yetişmesine imkan sağlamak olduğunu kaydetti. Keçiören'in birçok alanda olduğu gibi sporda da adından söz ettirdiğini de belirten Başkan Ak, hedeflerinin daha büyük başarılara imza atmak olduğunu söyledi.

KEÇİÖREN BAĞLUMSPOR ANKARA'NIN YÜZ AKI
KEÇİÖREN BAĞLUMSPOR ANKARA'NIN YÜZ AKI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2010 Cuma 16:12:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?