30
Mayıs
2024
Perşembe
KEÇİÖREN - ANKARA

Kar maskeli hırsızlar kayıplara karıştı

Ankara'da iki ayrı işyerinden 3 adet plazma televizyon çalarak kayıplara karışan kar maskeli hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, kırmızı renkli bir araçla Keçiören Sanatoryum Caddesi üzerindeki çeyiz eşyası satan mağazanın önüne gelen 3 kişi, levyeyle mağazanın camını kırdı.

Kar maskelerini takarak içeri giren zanlılardan ikisi duvarda asılı olan ve masa üzerindeki 2 adet plazmayı alıp dışarı çıktı.

Zanlılar, yere düşürdükleri levyeyi de alarak, geldikleri otomobille olay yerinden hızla uzaklaştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, mağazada inceleme yaptı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, şahısları yakalamak için çalışma başlatırken, aynı şahıslar Aydınlıkevler Mahallesi'nde de bir iş yerine girip bir plazma televizyon daha çaldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, işyeri sahibi daha öncede mağazada birçok kez hırsızlık olayının gerçekleştiğini söyledi. Bir hafta içerisinde özel bir hastane ile birçok işyerinden plazma TV çalınmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 10:24:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?