19
Mayıs
2024
Pazar
KEÇİÖREN - ANKARA

Keçiören'de Karadeniz rüzgarı

KEÇİÖREN'DE KARADENİZ RÜZGARI

Keçiören Belediyesi'nin düzenlediği "Ramazan Akşamlarında Hemşehri Buluşmaları" etkinliği tüm Karadenizlileri Keçiören'de buluşturdu.

Ramazan Ayı'nda birçok etkinliğe imza atan Keçiören Belediyesi düzenlediği Hemşehri Buluşmalarıyla Ramazan'a ayrı bir renk katıyor. Fatih Stadı'nda gerçekleşen hemşehri gecelerinin ilk konuğu Karadenizliler oldu. Keçiören Belediyesi ve Karadenizliler Kültür Yardımlaşma Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği gecede alanı dolduran binlerce Karadenizli illerinin farklı folklorik oyunlarını sergileyerek izleyenleri coşturdular. Mahalli sanatçıların çaldığı kemençe ve tulumla coşan Karadenizlilere Keçiören

Belediye Başkanı Mustafa Ak da eşlik etti. Keçiören'de Ramazan'ın ruhuna uygun etkinlikler yaptıklarını ve bunlardan bir tanesinin de "Ramazan Akşamlarında Hemşehri Buluşmaları" olduğunu söyleyen Başkan Ak, "Keçiören Ramazan'ı dolu dolu yaşıyor. Bugün Karadenizli hemşehrilerimizle beraberiz. O bölgenin kültürünü ve değerlerini burada görme fırsatını yaşadık" dedi.

Keçiören'de Türkiye'nin dört bir yanından gelen insanların yaşadığını ve her birinin kendi bölgesi, yöresinin kültürünü değerini yaşattığını belirten Başkan Mustafa Ak, "Keçiören'e küçük Türkiye desek yeridir. Keçiören'i oluşturan tüm hemşehrilerimiz kendi bölgelerinin güzelliğini, havasını ve kültürünü bu hemşehri buluşmalarında sergileyecekler" diye konuştu.

KEÇİÖREN'DE KARADENİZ RÜZGARI
KEÇİÖREN'DE KARADENİZ RÜZGARI
KEÇİÖREN'DE KARADENİZ RÜZGARI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 17:57:04
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 18:15:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?