25
Mayıs
2024
Cumartesi
KEÇİÖREN - ANKARA

Keçiören'de KEDEM coşkusu

KEÇİÖREN'DE KEDEM COŞKUSU

Öğrencilere eğitim desteği vermek amacıyla Keçiören Belediyesi'nce hizmete sunulan Aktepe KEDEM Belediye Başkanı Mustafa Ak tarafından hizmete açıldı.

Kendilerini bir sınav maratonunun içerisinde bulunan öğrencilere destek olmak amacıyla belediye tarafından oluşturulan Keçiören Belediyesi Eğitime Destek Merkezlerine (KEDEM) bir yenisi daha eklendi. Aktepe'de hizmete başlayan KEDEM'in açılışını Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti İlçe Başkanı Ferhat Erdoğan ve Belediye Meclisi üyeleri birlikte gerçekleştirdi. Öğrencilere bilgisayar, internet ve kütüphane gibi kaynaklardan yararlanma imkanı sunulan eğitim merkezinde ayrıca, okul derslerine takviye ve SBS'ye hazırlık dersleri de veriliyor. Çeşitli sosyal faaliyetlerin de yürütüldüğü merkezler, öğrenciler sosyal yönlerini de geliştiriyor.

Keçiören Belediyesi olarak eğitim hizmetlerine her zaman destek olduklarını vurgulayan Başkan Ak, hizmete açtıkları Eğitime Destek Merkezi'yle öğrencilere hem sınavlara hazırlanmada destek olmayı, hem de onlara yeni ufuklar açmayı hedeflediklerini belirterek, "Çocuklarımız geleceğimizdir. Çocuklarımıza ve onların eğitimlerine vereceğimiz destek yarınlarımıza yapacağımız en önemli yatırımdır. Bir sınav yarışının ortasına düşen çocuklarımıza fırsat eşitliği sağlayarak onların bu yarış içerisinde daha donanımlı bir şekilde katılmalarını sağlamak en büyük amacımızdır. Dört bölgede başlattığımız eğitim merkezlerimizi tüm mahallelerimize hizmet verir hale getirmek de en önemli hedeflerimizdendir" şeklinde konuştu.

Beraberindekilerle Aktepe KEDEM'in açılışını gerçekleştiren Başkan Ak, çocuklara kitap hediye etti. Çocuklar da Ak'a teşekkür etti.

Keçiören'in sorunlarını yerinde tespit ederek çözüm üretmeye özen gösteren Belediye Başkanı Mustafa Ak, KEDEM açılışı için gittiği Aktepe'de vatandaşlarla görüşerek çeşitli incelemelerde de bulundu. Aktepe KEÇMEK'i de ziyaret eden Başkan Ak, burada da kursiyerlerle bir süre sohbet edip yaptıkları el işi ürünleri inceledi.

KEÇİÖREN'DE KEDEM COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:45:03
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 13:04:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?