18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEÇİÖREN - ANKARA

Keçiören'de trafik kazası: 4 yaralı

Ankara’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Olay yerinde toplanan meraklı vatandaşlar nedeniyle itfaiye ve sağlık görevlileri zor anlar yaşadı.
Edinilen bilgiye göre, kaza, dün akşam saat 22.30 sıralarında Keçiören Kızlarpınarı Caddesi’nde meydana geldi. Keçiören’den Ulus istikametine giden Zafer Kaya idaresindeki 06 VYU 04 plakalı minibüs, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak önce yolun kenarında park halinde bulunan 16 Z 8929 plakalı otomobile, ardından da karşı şeride geçerek Orhan Güngördü yönetimindeki 06 AJ 8915 plakalı otomobile çarptı. Kazada, minibüs sürücüsü Zafer Kaya hurdaya dönen araç içinde sıkıştı. Minibüste bulunan diğer yaralılar Gökhan ve Mehmet Uysal ile otomobilde bulunan Orhan Güngördü ise ambulanslarla Dışkapı Hastanesi’ne kaldırıldı.
Olay yerine gelen itfaiye görevlileri, Kaya’yı sıkıştığı yerden çıkarmak için çalışmalara başladı. Ancak itfaiye görevlileri kaza mahallinde toplanan aşırı kalabalık nedeniyle çalışma sırasında zor anlar yaşadı. Kazaya karışan araçların etrafını tamamen saran kalabalığı dağıtmak için polis ekipleri yoğun çaba harcadı. Kızlarpınarı Caddesi kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ANKARA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2004 Pazartesi 08:52:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?