23
Mayıs
2024
Perşembe
KEÇİÖREN - ANKARA

Keçiören'e yeni bir park

Keçiören Belediyesi ilçeye yeni bir park daha kazandırıyor. Sancaktepe Mahallesi’nde gecekondulardan arındırılan 18 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan, içerisinde şelale, yeşil alanlar, çocuk oyun alanı ve oturma gruplarının yer alacağı parkta, önce ağaçlandırma çalışması yapılıyor.

Hedef Radyo ve Kardelen Derneği’nin katkılarıyla yapılan ağaç dikimi çalışmalarına Keçiörenliler de yoğun ilgi gösterdi. Ağaç ve çevre sevgisini topluma yaymanın önemine işaret eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, "Dikeceğimiz ağaçlar hem Keçiören'i hem Ankara’yı güzelleştirerek daha yeşil hale getirdiği gibi, kentimizin gelişmesine ve değişmesine de katkı sağlayacak" dedi.

Geçmişte bir gecekondu mahallesi olan Sancaktepe Mahallesi’nin de gelişmeye ve gecekonduların yerini modern binaların almaya başladığını kaydeden Altınok, yaptıkları hizmetlerle kentin rantının ve cazibesinin arttığını, bunun da devlete ve millete yük olmadan hızlı gelişmeyi ve yapılaşmayı sağladığını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından vatandaşlarla birlikte ağaç diken Başkan Altınok, vatandaşlardan dikilen ağaçları korumalarını istedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2005 Cuma 10:27:24
Güncelleme :10 Kasım 2005 Perşembe 20:22:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?