20
Mayıs
2024
Pazertesi
KEÇİÖREN - ANKARA

Kocasını kül tablası ile öldürdü

Başkent'te tartıştığı eşine kül tablası fırlatan kadın, birlikte yaşadığı eski kocasının beyin kanaması geçirerek ölümüne neden oldu.

Alınan bilgiye göre, 19 Nisan 2008 tarihinde gece yarısına doğru Keçiören'deki Şefkat Mahallesi Dr. Besim Ömer Caddesi numara 17/2 sayılı evde ikamet eden Sevim İ. (45) ile boşandıktan sonra birlikte yaşamaya devam ettiği eşi Murat E. (48) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışma sırasında Sevim İ.'nin fırlattığı kül tablası Murat E.'nin sağ gözünün üzerine isabet etti. Murat E.'nin gözünde küçük bir sıyrık ve kanama meydana gelirken, çift tartışmanın ardından sakinleşerek uykuya daldı.

Sabah uyanan Murat E.'ye, başında ağrı şikayetiyle gittiği Numune Hastanesi'nde beyin kanaması teşhisi konuldu. Şahıs yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, temizlik işçisi Sevim İ. polis tarafından eşini öldürmekten gözaltına alındı. Sevim İ., ifadesi alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi.

İkilinin bir haciz işleminden kurtulmak için anlaşmalı olarak boşandığı, ancak birlikte yaşamaya devam ettikleri ve liseye giden bir kızları olduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2008 Pazartesi 18:26:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?