20
Mayıs
2024
Pazertesi
KEÇİÖREN - ANKARA

Küçük Ahmet 18 gündür kayıp!

Ankara Keçiören “kayıp çocuk” olayı ile çalkalanıyor. Keçiören Aşık Veysel İlköğretim Okulu öğrencisi 13 yaşındaki Ahmet Karakaya, 7 Nisan’dan bu yana kayıp.

Ahmet’in çok sakin, ılımlı bir çocuk olduğunu belirten anne Döndü Karakaya, oğlunun kaybolduğu gününü şöyle anlattı: “Güle oynaya okula yolcu ettim. Okuluna gelmiş. Üçüncü ders arasından sonra bir daha dersine girmemiş. 13.00’de dersten çıkıyor. Akşama kadar bekledim eve gelmedi. Babası ile okula gittik. Okulda kimse kalmamıştı. Karakola gittik, bilgi verdik. O gün bugündür çocuğumu bulamıyoruz.” Oğlunun yaşamından endişe ettiğini belirten gözüyaşla anne şunları söyledi: “Evin tek çocuğu. Babası da ben de üzerine titreriz. Maddi ve manevi herhangi bir sorunumuz yoktu. Ahmet evine de bağlı bir çocuktu. Nereye gitse bana haber verirdi. Asiliği yoktu. Hiçbir kötü alışkanlığı yoktu. Zaten benimle de babasıyla da arkadaş gibiydi. Her şeyini paylaşırdı. Oğlum bizi görmeden yapamaz. Bir gün bizi görmese özler. Bu çocuk kaçırıldı. Ama kim kaçırdı bilmiyoruz.”

Aşık Veysel İlköğretim okulu öğrencileri, VATAN’a geçen yıl da okullarında bir çocuğun kaçırıldığını, bir süre sonra da ölü olarak bulunduğunu iddia ettiler.

 

VATAN
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 09:17:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
m.ali IP: 88.227.65.xxx Tarih : 27.04.2008 22:04:23

inşallah bulunur