24
Mayıs
2024
Cuma
KEÇİÖREN - ANKARA

Muhtarın yıkım öfkesi

Keçiören'de bir mahalle muhtarının görev yaptığı kulübenin belediye tarafından yıkılması, gerginliğe neden oldu. Ayvalı Mahalle Muhtarı Şevket Özdemir’in görev yaptığı muhtarlık kulübesinin bir kısmı, Keçiören Belediyesi Fen İşleri ekiplerince dün sabah saatlerinde yıkıldı.

Muhtar Şevket Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’tan memnun olduğunu belirterek, bir süre önce yaptığı "Keçiören Belediyesi’nin hizmetlerinde aksama var" şeklindeki açıklamaları yüzünden kulübenin yıkılmak istendiğini öne sürdü.

Özdemir, Keçiören Belediyesi’nin kendisine tebligat yapmadan kulübeyi yıktığını ifade ederek, Belediye Başkanı Turgut Altınok’u savcılığa şikayet edeceğini söyledi. Vatandaşların oylarıyla seçildiğini hatırlatan Özdemir şöyle konuştu:

"Burası Devleti temsil eden bir kulübe. Hiç kimseye bir zararımız yok. Vatandaşların işlerini kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Belediye ekiplerinin ’Turgut Başkanı’n emriyle yıkıyoruz’ şeklinde açıklamalarını yadırgıyorum. Benim elektriğim, telefonum, suyum kesilmedi ve hiçbir tebligat yapılmadan yıkıldı. Sayın Altınok ’Hazreti Ömer’in adaletini uygulayacağım’ diyordu, hani nerede adalet?"

Özdemir’in açıklamalarının ardından vatandaşlar, "Bu haksızlık Ayvalı Muhtarı ve halkınadır. Sayın Turgut Altınok, Melih Gökçek’le derdin varsa git onunla çöz" şeklinde slogan attı. Keçiören Belediyesi yetkilileri ise Kulübenin kaldırım üzerinde olduğu için yıkıldığını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2005 Çarşamba 14:23:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?