18
Mayıs
2024
Cumartesi
KEÇİÖREN - ANKARA

SBS birincisine ödül

SBS ANKARA BİRİNCİSİ OLDU DİZÜSTÜ BİLGİSAYARI KAPTI

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören'de yaşayan SBS Ankara birincisi Ömer Furkan Parmak'a, dizüstü bilgisayar hediye etti.

Keçiören Belediye Başkanı Ak, Hasan Tanık İlköğretim Okulunda okuyan Ankara birincisi Türkiye 5. olan Ömer Furkan Parmak'ı kabul etti. Ak, kabul sırasında Parmak'a ödül olarak dizüstü bilgisayar hediye etti. Ankara birincisi olan Parmak, konuşmasında, "Birinci olacağımı beklemiyordum. Çok mutluyum, başarı güzel bir şey. Başkanımızın hediyesinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Keçiören Belediye Başkanı Ak ise konuşmasında Parmak'ın başarısından dolayı çok mutlu olduklarını anlatarak, "Öğrencimiz üzerine düşen görevi yapıyor biz de belediye başkanı olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. Keçiören'de yaşayan öğrencimiz Ankara birincisi olmasından dolayı kendisi ile gurur duyduk. Bundan sonraki eğitim hayatında başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Ak, eğitimle ilgili Keçiören Belediyesi'nin her türlü destek vermeye hazır olduğunu anlatarak şunları söyledi: "Öğrencimizin gelecekle alakalı çok güzel hayalleri var. Bu hayallerinin gerçekleşmesini istiyoruz. Keçiören Belediyesi olarak ilçede eğitim konusunda çalışmalarımız aralıksız sürüyor. İlçemizde bulunan okullarımıza her türlü desteği sağlıyoruz."

SBS ANKARA BİRİNCİSİ OLDU DİZÜSTÜ BİLGİSAYARI KAPTI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 16:47:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?