19
Mayıs
2024
Pazar
KEÇİÖREN - ANKARA

Ulaşım konusu masaya yatırıldı

Mahallelerin problemlerinin ilk elden tespiti ve kısa sürede çözümünü sağlamayı amaçlayan Keçiören Belediyesi, mahalle muhtarları ile ilgili kurum yöneticilerini biraraya getirdi.

Her ay düzenli olarak yapılması planlanan toplantıların ilk konusu 'ulaşım' olarak belirlendi. Ankara Evi'nde gerçekleştirilen toplantıya Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve belediye başkan yardımcıları, EGO Genel Müdürü Ömer Ulu, Genel Müdür Yardımcısı Cenap Aşçı, ilgili daire başkanları ile mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda mahalle muhtarları, EGO Genel Müdürü Ulu ve daire başkanlarıyla görüş alışverişinde bulunarak, isteklerini ilettiler.

Belediye Başkanı Mustafa Ak, toplantıyı düzenlemekteki amaçlarının Keçiören'deki istek ve ihtiyaçların birinci elden tespit edilerek, kısa sürede çözümünün sağlanması olduğunu vurguladı.

Başkan Ak, "Düzenlediğimiz bu toplantılarda belirlenen konunun yetkilileri ile mahalle muhtarlarımızı biraraya getiriyoruz. İnşallah meselelerin çözümü konusunda hızlı ve olumlu sonuçlar alacağız" dedi.

EGO Genel Müdürü Ömer Ulu ise, muhtarlardan gelen istekleri not ettiklerini ve önümüzdeki dönemde ulaşımda yeni projelerin hayata geçirilmesiyle sıkıntıların en aza indirileceğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2009 Cuma 18:17:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?