6
Mayıs
2024
Pazertesi
KIZILCAHAMAM - ANKARA
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hotel Şifa Hayatsuyu Kaplıca

Kapasite
55 toplam oda, 150 toplam yatak, 5 suit oda, 5 özürlü odası, 11 sigara içilmeyen oda, 34 standart oda. Bahçe, dağ, şehir manzarası var.
Genel Özellikler
Merkezi ısıtma, bahçe, tv köşesi, oyun odası, internet bağlantısı, çamaşırhane, ütü, resepsiyonda kasa, market, hediyelik eşya, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, ücretli bebek bakıcısı, ücretsiz otopark, evcil hayvan kabul edilir.
Oda Özellikleri
Direk telefon, minibar, uydu tv, duş, küvet-banyo, wc, saç kurutma makinası, suitlerde banyoda telefon.
Spor ve Aktiviteler
Kapalı termal havuz, Türk hamamı, Fin hamamı, sauna, masaj, jakuzi, fitness center, bilardo, disko, mini golf, bisiklet, jogging
Toplantı ve Kongre kapasitesi
3 toplantı odası (560 max. kapasite). Tepegöz, perde, beyaz tahta, slide projektör, flipchart, projeksiyon, barkovizyon, ses sistemi, mikrofon, video player, DVD player, televizyon, fax, klima, ışık sistemi. En büyük salon kapasitesi 360 pax
Konum
Abant 180 km, Akçakoca 220 km, Ankara 76 km. Ankara-Esenboğa Hava Alanı 90 km. Şehir merkezinde.
Yemek Servisi
Oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, kahvaltı salonu, kafeterya, vitamin bar, şark köşesi, köy odası. 1 açık büfe kapalı restoran (150 pax). Dünya Mutfağı.
İlgili Kişi :
Adres1 :Kazım Karabekir Cad.Kızılcahamam
Adres2 :
Posta Kodu :06890
Telefon :+90 (312) 736 56 30
Faks :+90 (312) 736 56 19
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.