30
Mayıs
2024
Perşembe
KIZILCAHAMAM - ANKARA

AKP bugün kampa giriyor

AK Parti, Kızılcahamam'da bugün kampa girecek.

Kampın en önemli gündem maddesini 'küresel kriz' ve 'yerel seçimler' oluşturacak. Başbakan Erdoğan'ın, kampta Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nu toplaması veya ekonomi bakanlarıyla biraraya gelmesi bekleniyor.

Kampta bir süredir hazırlıkları devam eden ekonomik pakete son şekli verilecek.

AK Parti, Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri'nde gerçekleştirilecek kampa milletvekilleri, parti kurucuları ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri katılacak. Eşlerin de davet edildiği kamp 3 gün sürecek. Kampın en önemli gündem maddesini 'küresel kriz' ve 'yerel seçimler' oluşturacak.

AK Parti, diğer kamplarda olduğu gibi bu kampta da 'time-table' geleneğini sürdürecek. Milletvekillerini 13 gruba ayıran parti, bakanlar ile vekilleri buluşturacak. Bakanlar parti kurmaylarının da bulunduğu 5 kişilik heyetler halinde milletvekillerini dolaşarak, sorunlarını dinleyecek.

Başbakan Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlayacak olan kampın ilk gününde Sanayi ve Ticaret Bakanı Zafer Çağlayan milletvekillerine bir sunum yapacak. Başbakan Erdoğan'ın kampın son gününde Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nu toplaması bekleniyor. Küresel krize karşı alınacak önlemlerin yer alacağı ekonomik paket, kurulda ele alınacak.

Başbakan Erdoğan'ın ekonomi bakanlarıyla birlikte yaptığı ayrıntılı değerlendirme sonrasında ekonomik pakete son şekli verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 11:41:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?