22
Mayıs
2024
Çarşamba
KIZILCAHAMAM - ANKARA

Doğalgaz ihalesi haberi

Kızılcahamam'ın özlediği ve beklediği bir hizmet daha yolda Doğalgaz ihalesi yapıldı itiraz süresi bitti sözleşme bu hafta imzalanıyor.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Adem Özbekler konu ile ilgili şunları söyledi. Kızılcahamam turizm şehri olma yolunda hızla ilerlerken ilçemize önemli yatırımlar yapılmaya devam edilecek.


Kızılcahamam'ın özlediği ve beklediği bir hizmet daha yolda Doğalgaz ihalesi yapıldı itiraz süresi bitti sözleşme bu hafta imzalanıyor

Kızılcahamam Belediye Başkanı Adem Özbekler konu ile ilgili şunları söyledi.

Kızılcahamam turizm şehri olma yolunda hızla ilerlerken ilçemize ö
İlçede 2500 konutun jeotermal merkezi ısıtma sistemi ile ısıtıldığını doğalgazın gelmesi ile birlikte termal suyu turizm işletmelerine verip doğalgaz ile ısınma gerçekleştireceklerini söyleyen başkan Özbekler,

Uzun zamandan beri üzerinde çalıştığımız doğalgazın ihalesi yapıldı.Bir aylık itiraz suresi vardı buda bitti önümüzdeki hafta içerisinde ihaleyi alan firma ile Botaş sözleşme yapacak ve doğalgaz için ilçemizde çalışmalar başlayacak.

Bolu,Çerkeş ve Kızılcahamam güzergahının ihalesi yapıldı.Kızılcahamam'a Doğalgaz Çerkeş üzerinden Semer,Yıldırım Hacılar,Çukurca güzergahını takip edip İsmetpaşa mahallesi yönünden ilçemize gelecek dedi.

Diğer yandan doğalgazın başlaması ile birlikte dağıtım ihalesi içinde çalışmaların başlaması gerekiyor.Yetkililer ile yaptığımız görüşmede doğalgaza erken kavuşmak için ilçeye Doğalgaz gelmeden önce dağıtım ihalesinin de yapılması gerektiğini bir yandan doğalgaz boruları döşenirken diğer yandan ilçeye dağıtımın yapılması gerektiğinin altını çizdi.

Doğalgaz dağıtım işini sadece belediye yapamıyor Belediye ile birlikte özel şirketlerin kurduğu konsorsiyum tarafından yapılabiliyor bunun için şimdiden çalışmalar başlamalı uyarısında bulundular.

2005 Kızılcahamam Belediyesi
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 14:03:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?