16
Mayıs
2024
Perşembe
KIZILCAHAMAM - ANKARA

Kaplıcanın başkanı Özbekler

Kızılcahamam Belediye Başkanı ve Aynı zamanda Türkiye Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Başkanlığınıda yürüten Adem ÖZBEKLER, Bünyesinde Termal Kaynağı bulunan ve J.K.B,B üyesi olan belediyeleri ziyaret ederek, İç Anadolu gezisini tamamladı.

Gezisi sırasında Yozgat, Acıgöl, Bogazlıyan, Çiçekdağı, Çiftehan, Saraykent,Sorgun, Yerköy, Tuzlukçu,Ilgın, İsmil, Kırşehir, Konya, Ilgın, Kozaklı, Meke ve Nevşehir belediyelerini ziyaret etti.


J.K.B.B. Başkanı Adem ÖZBEKLER'le geziye Belediye Meclis Üyesi İsmet Engürel ve Kızılcahamam Jeotermal A.Ş Genel Müdürü Kehmet Karabulut'ta eşlik etti.

Ziyaretleri esnasında Termal kaynakları hakkında bilgi alan J.K.B.B. Başkanı Sayın Özbekler, Üyesi olan belediyelerin karşılaştıkları sorunlar ve çözümleri konusundada bilgi alışverisinde bulundular.

3 gün süren gezi sonunda yaklaşık 10 belediyeyi ziyaret ettiklerini belirten Başkan ÖZBEKLER, " Birlik ziyaret gezilerimiz allah nasip ederse diğer bölgelerdede devam edecektir. Bundan önce ege bölgesine ziyarette bulunmuştuk, bundan sonra ise Dogu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinde bulunan üye belediyelerimize ziyarette bulunacağız" dedi.

kızılcahamam belediyesi
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 14:11:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?