18
Mayıs
2024
Cumartesi
KIZILCAHAMAM - ANKARA

Kızılcahamam'da kamp bereketi

Sezonun bitmesi ile birlikte transfer çalışmaları ve lig için hazırlıklara başlayan 1.lig takımlarından Gençlerbirliği, Diyarbakırspor, Kayserispor ile Gürcistan'ın Dinamo Tiflis ve Duba takımları Kızılcahamam'ın yeşil ve doğal güzellikleri arasında kamp çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Patalya Hotel spor tesisleri ve ilçe stadyumunda yapılan çalışmalara takımların kendi aralarında yaptığı hazırlık maçları da ilçe halkına ayrı bir güzellik ve heyacan yaşatıyor. Dinamo Tiflis ile Gerede'de kamp çalışmalarını sürdüren Sivas Spor ile Kızılcahamam İlçe Stadyumunda yapılan hazırlık maçı büyük bir çekişme içerisinde devam etti.
90 dakika boyunca birbirlerine üstünlğk kuramayan takımlar 2-2  beraber sahadan ayrıldılar. Hava sıcaklığının mevsim normalleri altında seyretmesi ve ilçeninde spor yapmaya uygun olması nedeni ile ilerki günlerde takım sayısının 30 a kadar çıkması bekleniyor.
Mustafa Özdemir / Kenthaber / Kızılcahamam
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2005 Salı 16:57:08
Güncelleme :6 Temmuz 2005 Çarşamba 14:46:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Halit KÜÇÜKDEMİR IP: 81.213.199.xxx Tarih : 6.07.2005 17:40:33
Bu tür etkinlikler memleketimizin tanıtımı açısından çok önemli. Ben çocukken hatırlıyorum da; eskiden 4 büyükler dediğimiz futbol takımlarıda Kızılcahamamda kamp yaparlardı. Bunlar demekki Kızılcahamamın güzelliğini anlayamamışlar ki artık yurt dışlarına gidip kamp yapıyorlar. Oysa ki haberden de anladığımız kadarı ile yabancı takımlar gelip bizim memleketimizi tercih ediyorlar. Kızılcahamamı tercih eden herkese teşekkürler.