29
Mayıs
2024
Çarşamba
KIZILCAHAMAM - ANKARA

MHP Kızılcahamam Kampı sona erdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP milletvekilleri ve MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin katıldığı Kızılcahamam Kampı sona erdi.

17-19 Ekim 2008 tarihleri arasında Kızılcahamam'daki Patalya Otel'de gerçekleşen MHP kampı Bahçeli başkanlığında gerçekleşti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay, yaptığı yazılı açıklamada, kampın değerlendirmesini yaptı.

Toskay, MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin kampın ilk oturumunda Türkiye gündemindeki güncel konuları ayrıntılı olarak değerlendirdiğini, ülke sorunlarındaki hakkındaki görüşlerini ifade ettiğini bildirdi. Toskay, Bahçeli'nin ayrıca yaklaşan yerel yönetim seçimlerinin Türk demokrasisi ve MHP açısından taşıdığı önemi vurgulayarak, alınması gereken tedbirleri ifade ettiğini kaydetti.

Tunca Toskay, kampın daha sonraki çalışmalarında ise MHP Grup Başkan Vekilleri tarafından MHP'nin geçtiğimiz yasama yıllında yapılan çalışmaları değerlendirdiğini, yeni yasama yılında yapılacak çalışmalar ve öncelik verilmesi gereken konuları toplumun ihtiyaçları ve sorunları açısından değerlendirilerek ele alınan çalışmaların daha verimli ve etkin hale getirilmesi için yapılması gerekenler belirttiklerini vurguladı.

Daha sonraki oturumlarda da MHP Genel Başkan Yardımcıları tarafından yaklaşan yerel seçimlerle ilgili yapılması gereken çalışmalar ve dikkat edilmesi gereken hususlar ile yine yerel seçimlerle ilgili AR-GE tarafından yapılan hazırlıklar hakkında katılımcılara bilgi verildiğini anlatan Toskay, "Ayrıca, Sayın Genel Başkan'ın talimatları ile oluşturulmuş olan 'Küresel Finans Krizi İzleme ve Değerlendirme Komisyonu'nun ilk raporu sunulmuştur. Daha sonra bütün katılımcılar, yapılmış olan sunumlar ve ülke sorunları ile ilgili görüşlerini ifade etmiş, değerlendirmeler yapmışlardır. MHP Genel Başkanı sayın Dr. Devlet Bahçeli bu çalışmaların ardından genel bir değerlendirme yapmıştır. Toplantı sırasında MHP'nin Türkiye'nin içinden geçtiği zor dönemde ağır sorunların çözümüne katkıda bulunmaya devam edeceği, AK Parti iktidarının demokratik rejimi zorlayan uygulamalarına rağmen, seçimlerde başarılı olmak için kararlı şekilde çalışmalarını sürdüreceği ve milletimizin partimize teveccüh göstereceği görüşü paylaşılmıştır" değerlendirmesinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2008 Pazar 23:34:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?