19
Mayıs
2024
Pazar
KIZILCAHAMAM - ANKARA

Ölmezler'in eserleri ilgi çekti

Çankaya Belediyesi'nin desteğinde Ankara Kulübü Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel 10. Ankaralı ressamlar ve Ankara resimleri sergisi büyük ilgi gördü.

Cemil Karababa Cevdet Batur, Kemal Çelik gibi bir çok ünlü ressamın katıldığı sergiye 10 eseri ile iştirak eden Kızılcahamamlı Narin Ölmez yanında, Narin Ölmezin oğlu Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi son sınıf öğrencisi Hasan Eren Ölmez’in de 12 eserle katılması sergiyi ziyaret edenler tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

Ankaralı ünlü seymen Hasan Efe’nin gelini Narin Ölmez ve oğlu Hasan Eren Ölmez’in tablolarını görmek için bizzat gelen Ankara İl Genel Meclisi Hukuk Komisyonu Başkanı Gazeteci-Yazar Mehmet Akyol, Kızılcahamamlılar ve Çamlıdereliler Vakfı, ESYA Başkanı ve iş adamı Ömer Faruk Altınordu, OSTİM Başkanı Orhan Aydın, OSTİM Çıraklık Eğitim Müdürü ve Kızılcahamam Çamlıdere Platformu Başkanı Bayram Kocaman, Ankara Arıcılar Birliği Başkanı ve Fer Ballarının sahibi Selçuk Solmaz katılarak sergiyi gezdiler.

Mustafa ÖZDEMİR / Kenthaber / Kızılcahamam
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2006 Pazar 20:14:12
Güncelleme :16 Ocak 2006 Pazartesi 15:35:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşe gerik IP: 78.160.83.xxx Tarih : 20.12.2009 13:43:45

ben ölmezin eserlerini görünce.... resimlerinin renklerinin çizimlerini ve de renk anlayışını çok beğendim.. bence resimde renk anlayışı tartışılmayacak kadar mükemmel... resimlerinize devam etmelisiniz... herkes renkleri her resme göre ayarlayamaz ama sizde o yetenek var bende sizn gibi mükemmel olmayı istiyorum...  mesela bende kompozisyon yazarak sizi ifade ediyorum... siz de resim yaparak insanları hayatın açısını anlatıyorsunuz... resimde koyun pembe bile olur... bu da resme göre değişir... arka fonu ayarladın mı zaten resminiz ortaya çıkar... sizde resminizi ortaya çıkarmışsınız....