30
Mayıs
2024
Perşembe
KIZILCAHAMAM - ANKARA

Petlas'ın patronu kalbine yenildi

Lastik sektörünün tanınmış isimlerinden Abdulkadir Özcan, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Abdülkadir Özcan'ın cenazesi bugün Ankara Kocatepe Cami'inde kılınacak öğle namazının ardından Karşıyaka mezarlığında toprağa verilecek.

Özcan, adını Türkiye' de ilk ve tek askeri uçak lastiği üretebilen lastik fabrikası konumunda olan ve özelleştirilen Petlas'ı satın alarak duyurmuştu.

1977'de temeli atılan ve 1989'da üretime başlayan Petlas, 1997'de Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından 35 milyon dolara Kombassan Holding'e satıldı. Kombassan Holding, Petlas'ı, üretilen lastiğin büyük bir bölümünü pazarlayan Mustafa Özcan'a satmıştı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 10:03:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Haluk balaban IP: 88.228.220.xxx Tarih : 21.05.2008 21:03:44

ister zengin ol ister fukara kalp ağrısı bahane !Allah rahmet eylesin iyilikleri ile olumlu olumsuz hareketleri ile bu dünyadan ebedi alem yolculuk aşık ne demiş harun kadar malın olsa ne fayda söyleyen dillerin söylemez olur cenazesinde ibretlik olay oldu murisleri kul borcu ile gitmesine mani olmalı rabbim kimseyi huzuruna taşıyamayacağı yükle göndermesin Bu memleketi yönetelere bir uyarı ölüm ani dünya fani bed dua ile gitmeyin cümlenizin akibeti hayrola..!