5
Mayıs
2024
Pazar
KIZILCIHAMAM - KIZILCAHAMAM - ANKARA

COŞKUN ÜNAL

1966 Kızılcahamam Akçakese köyünde doğdu.

İlkokulu doğduğu köy olan Akçakese'de 4. sınıfa kadar okuyup, 4. ve 5. sınıfı Orhangazi İlköğretim Okulunda tamamladı. Ortaokulu ve liseyi; Kızılcahamam Lisesinde 1983 yılında bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümüne puanı yeterli olduğu halde hayat ve geçim şartları nedeniyle gidemedi. Kızılcahamam As-Koop Madensuyu'nda işçi olarak çalıştı.
Kızılcahamam'lı bir genç olarak; Kızılcahamam'ı ve sorunlarını her zaman yakından tanıma fırsatı oldu.

1995 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam İlçe Sekreterliği, 1997 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Kızılcahamam İlçe Başkanlığı, 18 Nisan 1999 Yerel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden İl Genel Meclisi Üyesi seçildi.

Ticarete atıldı, Kızılcahamam'a ve Kızılcahamam'lıya istihdam yaratmak amacıyla şirketler kurarak, Ankara'da Kızılcahamam'lılara umut oldu.

2002 yılında Kızılcahamam Belediyespor kulubünü profesyonel 3. lige çıkararak kulüp başkanlığı ile birlikte 4 yıl Kızılcahamam ismini bütün Türkiye'ye duyurdu.

2004 yılı Yerel Seçimlerinde Belediye Başkan Adayı oldu ancak nasip olmadı. 2004 yılından 2009 yılına kadar işadamlığına devam etti.

Kızılcahamam'a olan sevdası, hangi işi nerede yaparsa yapsın O'nu Kızılcahamam'dan uzaklaştırmadı.

2009 Yerel Seçimlerinde tekrar Kızılcahamam Belediye Başkan Adayı oldu. Halkın %51'ini aşkın bölümünün teveccühünü alarak "Kızılcahamam Belediye Başkanı" oldu.

Cenab-ı Allah O'na Kızılcahamam'a hizmet etmek için yanıp tutuştuğu fırsatı verdi. Kendi deyimiyle artık O "Kızılcahamam'ın ve Kızılcahamam'lının Hizmetkarı"...

Coşkun ÜNAL, evli ve 4 çocuk babası.
 

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • hüseyin gezer | özelmesaj | 78.52.189.xxx | 14.11.2010 22:49:23

    Sayin baskanim mubarek kurban bayraminizi tebrik eder tüm Türk ve islam alemine hayirlara vesile olmasini diler sahsinizda tüm belediye calisanlarinin da bayramini tebrik ederim   Basarili calismalarinizin devami dilegiyle saygilarimi sunarim  HÜSEYIN GEZER