20
Mayıs
2024
Pazertesi
NALLIHAN - ANKARA

Gülen Gençlerbirliği oldu

Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında oynanan Başkent derbisinde Gençlerbirliği, Ankaragücü'nü 1-0 mağlup etti.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, zorlu bir maçın ardından tek golle de olsa Ankaragücü'nü mağlup ettikleri için mutlu olduklarını belirterek, futbolcuları ve teknik heyeti kutladı.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise, ligdeki konumları itibariyle stresli bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Maçı kazanacağımıza inanıyorduk. Özellikle ilk yarı çok iyi oynadık. İkinci yarı gördüğümüz kırmızı kart ve stresten dolayı biraz geriye çekildik. Telafisi olmayan bir maçı kazanmasını bildik. Benim için iyi bir başlangıç oldu. Başarılı sonuçlar almaya devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Bakkal, maçta kırmızı kart gören Traore'ye gösterilen kartın ağır olduğunu belirtti.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu ise, aldıkları mağlubiyetten dolayı taraftarlardan özür dileyerek, "Maçı daha çok isteyen taraf Gençlerbirliği idi. Doğal olarak maçı kazandılar. Biz kötü oynadık. Maçtaki tek güzel şey taraftarların bize gösterdiği destekti. Bütün taraftarlarımızdan özür dileriz" ifadelerini kullandı.

Kırmızı-siyah futbolcular Recep Öztürk, Burhan Eker ve Serhat Kiraz, ligdeki durumları nedeniyle çok önemli bir maç oynadıklarını ve aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Öte yandan maçın son dakikalarında Ankaragücü tribünlerinde kavga çıktı. Takımın mağlup olması nedeniyle bazı taraftarlar Başkan Cemal Aydın ve yönetimi aleyhinde sloganlar attı. Bir grup taraftarın buna karşılık vermesi üzerine iki taraf arasında arbede yaşandı. Taraftalar birbirlerine koltuk fırlatırken, emniyet güçlerinin devreye girmesiyle olaylar daha fazla büyümeden yatıştırıldı.

Bu arada tribünlerden düşen bir taraftar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2008 Pazar 18:28:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?