19
Mayıs
2024
Pazar
NALLIHAN - ANKARA

Öğrenme engel tanımıyor

Nallıhan Halk Eğitimi Merkezi açmış olduğu kurslarla herkese ulaşmayı hedefliyor. Merkez Müdürü Muhittin Ören  “Her zaman her yerde herkes için eğitim “ anlayışıyla çalıştıklarını söyledi.

Nallıhan Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Mustafa Eryiğit özellikle engelli vatandaşlar ile bayanların öncelikli olması gerektiğini bunlara ulaşarak bunlara istedikleri alanda eğitim almaları için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Bu çalışmalarla birlikte kurslara katılan Aysun Eren azmi ve gayreti ile büyük takdir topluyor. Hafta da iki gün bilgisayar kurslarına katılmak için tekerlekli sandalyesi ile babasının ve annesinin getirdiği Aysun kullanmaktan korktuğu bilgisayarı artık iyi derecede kullanmaya başladı. Aysun hanım Babası İsmail Eren ve Annesi Ayşe Eren’e kendisini kursa getirip götürdükleri için, Müdür Yardımcısı Mustafa Eryiğit’e ise bu eğitimi alması için göstermiş olduğu katkılardan ötürü minnettar olduğunu ifade etti.

Halk Eğitimi Merkezimizde verilen bilgisayar eğitimlerinde temelden başlamakta hiç bilgisayar kullanmayı bilmeyen birisi bile bu eğitimlerle orta seviyede bir kullanıcı olabilmektedir. Ayrıca temel bilgisayar kullanımı ve Office programları da eğitimlerde öğretilmektedir.

Eryiğit evlerinde oturan üretimden ve eğitimden uzak kalan bayanlarımıza ve engellilerimize yönelik çalışmalara daha önem vereceklerini; bu bağlamda talep ve isteği olanların kendilerine ulaşmaları durumunda mutlaka yardımcı olacaklarını söyledi.
 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 10:35:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?