20
Mayıs
2024
Pazertesi
NALLIHAN - ANKARA

Okullara badminton malzemesi

Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü, Ankara'da bulunan 130 spor salonlu okula badminton malzemesi dağıtacak.

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türkiye Badminton Federasyonu arasında imzalanan '81 ilde Badminton'un öncelikle spor salonlu okullarda yaygınlaşması' protokülüne Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü destek verdi.

Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü, Atatürk Spor Salonu'nda yarın düzenlenecek bir törenle Ankara'da bulunan 130 spor salonlu okula malzeme dağıtımında bulunacak.

Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü tarafından dağıtılacak malzemeler arasında bin 300 badminton raketi, 130 kutu top, 130 file, 130 takım dikme, 130 eğitim kitabı, 130 eğitim cd'si bulunuyor.

Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü Başkanlığı tarafından ayrıca, törene seyirci olarak gelecek bin 300 öğrenci ve 130 beden eğitimi öğretmenine promosyon olarak badminton raketi ve topu dağıtılacak. Badminton malzemelerinin dağıtımının ardından Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü sponsorluğunda 130 spor salonlu okulun beden eğitimi öğretmenine badminton antrenörlük semineri verilecek.

Malzeme dağıtım töreninde ayrıca, Ankara'da badminton eğitimine başlayan 4 kreş ve anaokulu arasında mini bir badminton turnuvası yapılacak. Turnuvada dereceye giren okullara Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü tarafından kupa ve madalya verilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2008 Salı 12:19:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?