16
Haziran
2024
Pazar
GÜNCEL

Sanayicilerden 115 bin YTL

Sincanlı sanayiciler, Pakistanlı depremzedeler için başlattıkları yardım kampanyası çerçevesinde topladıkları 115 bin YTL'yi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teslim etti.

Başbakan Erdoğan, Sincan-Etimesgut-Yenikent Sanayici ve İşadamları Derneği (SİSİAD) üyelerini kabul etti. Pakistan'da meydana gelen deprem felaketi nedeniyle bir yardım kampanyası düzenleyen SİSİAD, 3 aylık süre içinde bankalarda açılan hesaplarda 115 bin YTL yardım topladı. SİSİAD Başkanı Selahattin Sağlam, yardım çekini Başbakan Erdoğan'a teslim etti.

Başbakan Erdoğan, Pakistan depreminin acı bir felaket olduğunu belirterek, bu konuda Türk insanının gösterdiği duyarlılığı takdirle karşıladıklarını söyledi. SİSİAD'ın öncülüğünde toplanan yardımın tüm sivil toplum örgütlerine örnek olması gerektiğini ifade eden Erdoğan, Pakistan'ın yaralarını sarmak konusunda Türk halkının katkılarının unutulamayacağını vurguladı.

Başbakan Erdoğan, SİSİAD üyesi sanayicilerden, okullar için başlattıkları bilgisayar kampanyasına da destek vermelerini istedi. Türkiye'nin geleceği için çocukların bilgisayarlı eğitim görmesinin önemli olduğuna işaret eden Başbakan Erdoğan, hayırseverlerin üzerlerine düşeni yapacağına inandığını bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 13:47:51
Güncelleme :21 Eylül 2006 Perşembe 09:46:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?