19
Mayıs
2024
Pazar
SAĞLIK
Belediye Sayfaları

Sağlık hizmetlerine iyileştirme

Yenimahalle Belediyesi, sağlık işleri ve cenaze hizmetlerini, daha iyi hizmet verebilmek için belediye binasının girişine taşıdı. 

Modern hijyenik ve en son teknolojik malzemelerle donatılmış yeni hizmet biriminde dahiliye, diş çekimi, dolgu muayenesi, röntgen, laboratuar tahlili, EKG, pansuman, enjeksiyon gibi genel sağlık hizmetleri veriliyor. İlk ve tek olma yolunda yenilikler yapan Yenimahalle Belediyesi halkın sağlığını ön planda tutuyor. Belediye bu kapsamda hizmette en hızlı mekanı ve yeri vatandaşları için hazır hale getirdi. 

Ayrıca Yenimahalle Belediyesi'ne bağlı bulunan Uğur Mumcu Kent-Koop. Poliklinikleri de hastane gibi çalışıyor. Tüm polikliniklerde Emekli Sandığı, emeklilere ve bakmakla yükümlü oldukları kişilere, kurum personeline belediye imkanları dahilinde ücretsiz olarak bakılıyor. Belediye olarak, insan sağlığına gereken önemi verdiklerini kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Ahmet Duyar, vatandaşların sağlık hizmetlerinden, en ucuz ve en kaliteli şekilde yaralanması için çalıştıklarını söyledi. Sağlık konusuna büyük önem verdiklerini kaydeden Duyar, "Göreve geldiğimiz süre içerisinde hizmet önceliğini vatandaşlarımızın sağlığına verdik. Vatandaşlarımız küçük rahatsızlıkları nedeniyle hastane kapılarında beklemiyorlar.

Polikliniklerimizde diş muayenesinden dahiliye hastalıklarına kadar her türlü tedavilerini gerçekleştirebiliyorlar. Amacımız sağlık konusunda vatandaşlarımıza daha çok hizmet verebilmektir. 'Sağlık hakkı en temel haktır' sözünden hareketle Yenimahalleliler'in polikliniklerimizde daha iyi hizmet alabilmeleri için bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çünkü hizmette biz varız ve yaptığımız her hizmeti vatandaşımızın yararına yapıyoruz" dedi.
.
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2006 Cuma 12:54:13
Güncelleme :12 Mayıs 2006 Cuma 13:03:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?