31
Mayıs
2024
Cuma
ATKARACALAR - ÇANKIRI

Atkaracalar'ın hüzünlü günüydü

Çankırı'nın Atkaracalar ilçesi yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 5 kişi, memleketleri Amasya'da gözyaşları içinde toprağa verildi.

 

29 Ocak 2008

İstanbul'dan Amasya'ya cenazeye gelen Üstün ailesinin bulunduğu, Mustafa Üstün (44) yönetimindeki 34 EAN 52 plakalı otomobil, dün saat 03.00 sıralarında Çankırı'nın Atkaracalar ilçesi yakınlarında Kutludere mevkisinde karşı istikametten gelen A.S.'nin kullandığı 34 VT 2734 plakalı otobüsle yolun buzlu olması nedeniyle çarpışmış ve kazada otomobilde bulunan 5 kişi hayatını kaybetmişti.


Kazada olay yerinde hayatını kaybeden aynı aileden Mustafa Üstün, Habibe Üstün (48), Osman Üstün (39), Bekir Üstün (46) ve Hakkı Üstün'ün (40) cenazesi, dün gece Amasya'ya getirildi. Kazada hayatını kaybeden Üstün ailesinin Amasya'ya halaları olan ve bir hastalıktan dolayı hayatını kaybeden Selver Fedakar'ın cenazesi için yola çıktıkları öğrenilirken, 3 oğlu, 1 gelini ve bir yeğenini kaybeden acılı baba Nimet Üstün, 1 gün önce kardeşini, 1 gün sonrada çocukları, gelini ve yeğenini kaybetmenin acısıyla adeta yıkıldı ve sinir krizleri geçirdi.


Amasya'nın Taşova ilçesi Yerkozlu köyünde kılınan cenaze namazına Taşova Kaymakamı Özkan Demirel, Yerkozlu köyü sakinleri ve Üstün ailesinin yakınları katılırken, cenaze namazından sonra kamyonetlere konulan tabutlar mezarlığa kadar götürüldü. Cenazeyi taşıyan kamyonetlerden bir tanesinin buzlanan yolda kaymasının ardından kamyoneti itmeye başlayan köylüler, cenazeleri taşıyan aracın mezarlığa kadar gitmesine yardımcı oldular. Kar ve buzdan dolayı güçlükle mezarlığa getirilen 5 cenaze, gözyaşları içinde

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2008 Çarşamba 18:03:00
Güncelleme :6 Şubat 2008 Çarşamba 18:05:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?