18
Mayıs
2024
Cumartesi
ELDİVAN - ÇANKIRI

Rehabilitasyon merkezine çocuk parkı

Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 165. yıldönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler arasında Çankırı İl Jandarma Komutanlığı çalışanları, Eldivan İlçesi’nde faaliyet gösteren Zihinsel Özürlüler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan çocuklar için oyun parkı yaptı.
İl Jandarma Komutanlığı personel eşleri tarafından düzenlenen kermeste elde edilen para ile gerçekleştirilen çocuk parkı İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Orhan Özgören’in eşi Asuman Özgören ve personel eşlerinin katılımı ile açıldı.

Asuman Özgören yaptığı konuşmada, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 165. yıldönümü dolayısıyla personel eşleri olarak çeşitli etkinlikler yaptıklarını belirterek, "Çalışan eşleri olarak çeşitli etkinlikler yapıyoruz ve bu etkinliklerin kalıcı olabilmesi içinde bu şekilde şefkate ihtiyacı olan kişilerin kaldığı kurumların eksikleri olan hizmetleri imkanlarımız dahilinde gidermeye çalışıyoruz. Yaptırmış olduğumuz kermeste elde ettiğimiz gelirle bu çocuk parkını yaptık. Burada kalan çocuklarımızın oyun parkı ihtiyacını da bu şekilde gidermiş olduk. Personel eşleri olarak imkanlarımız dahilinde bu şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi. Yapılan açılışın ardından personel eşleri rehabilitasyon merkezindeki çocuklarla tek tek ilgilenerek yapılan parkta oyunlar oynadılar.

.
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2004 Perşembe 16:31:57
Güncelleme :13 Kasım 2005 Pazar 12:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?