29
Mayıs
2024
Çarşamba
ILGAZ - ÇANKIRI

Ilgaz'da Gençlik Merkezi kuruldu

Ilgaz ilçesinde Gençlerin serbest zamanlarını sanatsal, sportif, kültürel alanlarda faydalı uğraşlarla değerlendirmek ve gençlerin eğitimlerine katkıda bulunmak amacı ile Gençlik Merkezi kuruldu.


Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü makamından alınan onay ile kuruluşu gerçekleştirilen gençlik merkezinde Ilgazlı gençler için çeşitli faaliyetler düzenlenecek.

Ilgaz Gençlik merkezinde öncelikle danışma kurulu ve disiplin kurulunun oluşturularak üye kayıtlarının yapılmaya başlanacağını söyleyen gençlik merkezi müdürü Engin Kaya, gençlik merkezinin Ilgaz için büyük bir kazanım olduğunu ifade etti.

Gençlerin hangi faaliyetleri öncelikli olarak istediklerini belirlemek amacı ile anket çalışması yapacaklarını da ifade eden Kaya, böylelikle gençlerimizin nabzını tutmuş olacağız dedi.

Kendilerine değer verildiğini ve böylece kendilerini daha önemli hissettiklerini söyleyen gençler, ilçeye gençlik merkezi kurulması nedeni ile duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Gençlik merkezi kurulması yönünde kendilerinden desteklerini esirgemeyen Çankırı Vali’si Ali Haydar Öner’e, Ilgaz Kaymakamı Namık Kemal Nazlı’ya ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız’a Ilgazlılar adına teşekkür eden Ilgaz Gençlik merkezi Müdürü Engin Kaya, en önemli yatırım insana olan yatırımdır diyerek gençler için daha bir çok hizmetin üretileceği işaretini verdi.

Haber18
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 18:03:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?