17
Mayıs
2024
Cuma
ŞABANÖZÜ - ŞABANÖZÜ - ÇANKIRI

Ali Çapçı

1961 yilinda Şabanözü'nde doğdu. İlk ve orta öğretimini Şabanözü'nde tamamladı. 1978 yılında Boyabat Sinop İmam Hatip Lisesi'ni parasız yatılı okuyarak tamamladı. Dört ay imam hatip olarak çalıştı. 

1983 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ni bitirerek Kastamonu İmam-Hatip Lisesi'nde öğretmenliğe ve idareciliğe başladı.
Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ölçme ve Değerlendirme Daire Başkanlığı'nda öğretmen-yönetici olarak 10 yıl hizmet verdikten sonra, 18 Nisan 1999 yerel seçimlerinde Şabanözü Belediye Başkanı seçilerek siyasi hayata ilk adımını attı.
28 Mart 2004 Yerel Seçimlerinde Şabanözü Belediye Başkanlığına tekrar seçildi. 

Belediye Başkanı Çapcı Fransızca ve Arapça bilmekte olup, evli ve üç çocuk babasıdır.

Vekilinize soru sormak/sorununuzu iletmek ister misiniz?
Sorular/Cevaplar
  • zekai özaras | iş hakkında | 88.236.45.xxx | 31.01.2011 02:19:27

    sayın başkanım; hayırlı günler temenni ederek konuyu ibraz etmek istiyorum.TRT1 kanalında ilçeniz hakkında yanınlanan haberi izledim.oradaki izlenime ve sizin güven dolu izleniminizle yapmış olduğunuz iş başarılarınızdan dolayı  malum Türkiyenin bazı bölgelerinde işsizliğin belli safalara ulaştığı için benim lise mezunu bi kızım var, özel güvenlik olarak sertifikası ve bilgisayar eğitmenliği sertifikası var.güvenilir ve emin bir iş arıyoruz.samimi tavrınız ve içtenliğiniz bende o kanıyı uyandırdı. bir baba olarak evladımı sizin tarafınızdan iş imkanı yaratılırsa memnun olurum. ömür boyu minnet duyarım.saygılarımla teşekkür ederim. size ve tüm şabanözü halkına hayırlı günler temenni ederim  ZEKAİ ÖZARAS.

     not; eğer cevap verirseniz çok müteeşekir olurum saygılar.