21
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Hastane aşıkları muradına erdi

Tedavi gördükleri hastanede tanışarak evlenmeye karar veren Bülent Serçeli ve Kevser Ergül, Karaman’da yapılan düğünle dünya evine girdi. 

Karaman’da bir düğün salonunda yapılan törene çiftin akrabası ve arkadaşlarından çok sayıda kişi katıldı. Davetliler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Mersin’in Tarsus ilçesinde hastanede devam eden tedavilerine düğün için bir süre ara veren gelin ile damat, bacaklarındaki sağlık problemi nedeniyle düğün süresince hiç ayağa kalkmadılar ve tebrikleri oturdukları masada kabul ettiler.
Hayatının en mutlu gününü yaşadığını söyleyen damat Bülent Serçeli, "Geçirdiğim trafik kazası sonrası kararan hayatım, hastanede Kevser’i tanıyınca tekrar aydınlandı. Onu ömür boyu seveceğim" dedi. 

Kevser Ergül ise, "Biz birbirimizi hayatımızın en zor döneminde tanıdık. İyi günde kötü günde bu birlikteliği sürdüreceğiz" diye konuştu.
Düğüne, Karaman Belediye Başkanı Ali Kantürk de katıldı. Kantürk, genç çifte mutluluklar dileyerek uzun süre pistte müzik eşliğinde dans etti. 

Genç çift, düğün sonrası Karaman merkeze bağlı Burhan köyündeki evlerine gitti. Bülent serçeli (25), 2005 yılının mayıs ayında, motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanarak bir bacağını kaybetme tehlikesi yaşamıştı. 

Bacaklarındaki kırıklar ve sinirlerin zarar görmesi sonucu koltuk değneği olmadan yürüyemeyen Serçeli, Tarsus’ta tedavi gördüğü hastanede tanıştığı, yürüme sorunu nedeniyle kendisi gibi tedavi gören Kevser Ergül’e (24) evlenme teklif etmiş, genç çiftin nikahları yaklaşık 1 hafta önce Karaman’da kıyılmıştı.
aa
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 14:55:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?