6
Mayıs
2024
Pazertesi
ERMENEK - KARAMAN

Savcı ve eşi ölümden döndü

Karaman'ın Ermenek İlçe Cumhuriyet Savcısı ve eşinin bulunduğu otomobilin altına dağdan kopan bir kaya parçası girince araç askıda kaldı. Bu sırada hareket edemeyen otomobilin yarım metre önünden dağdan kopan yaklaşık 50 tonluk bir kaya parçası geçti.

Edinilen bilgiye göre, Ermenek Cumhuriyet Savcısı Umut Yenitürk ve eşi Meryem Yenitürk, otomobillerine benzin almak için ilçeye 8 kilometre uzaklıktaki benzinliğe doğru yola çıktı.

Benzin almalarının ardından dönüşe geçen Yenitürk çiftinin otomobilinin altına seyir halindeyken dağdan koparak yuvarlanan küçük bir kaya parçası girdi. Umut Yenitürk'ün kullandığı 07 E 6737 plakalı özel otomobil, altına giren kaya nedeniyle askıda kalarak ilerleyemedi. Olaydan birkaç saniye sonra ise, dağdan koparak gelen yaklaşık 50 tonluk bir kaya, otomobilin yarım metre önünden geçerek uçuruma yuvarlandı.

Kayanın altında kalmaktan kurtulan Yenitürk çifti olaydan sonra şoka girdi. Olay yerine gelen ambulansa alınan Yenitürk çifti, Ermenek Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayı görenler ise çiftin otomobilinin altına kaya girmesi neticesi durmaması halinde 50 tonluk kayanın altında kalacağını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2012 Cuma 17:18:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?